English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σακούλες - HDPE plain tshirt bags

Οι σακούλες είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα μέσα συσκευασίας για την μεταφορά προϊόντων. Η αυξημένη πρακτικότητα της τσάντας την έχει καταστήσει προϊόν απαραίτητο για κάθε επαγγελματία. Η σακούλα "φανέλα" (t-shirt) διαθέτει μεγάλη αντοχή κι αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη και οικονομική επιλογή για κάθε επιχείρηση.

Παράγεται απο υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο (HDPE - χαρτοπλάστ), το οποίο ξεχωρίζει αισθητικά για την ματ εμφάνισή του. Το χαρτοπλάστ ανήκει στην κατηγορία του πολυαιθυλενίου (PE) και εξυπηρετεί πολλούς τομείς της αγοράς. Οι πολύ καλές μηχανικές ιδιότητες του πλαστικού, η μεγάλη αντοχή, η αδιαβροχότητά του, η αδιαπερατότητα σε λίπη και έλαια καθιστούν τις τσάντες ιδανικές για ευρεία χρήση.

Γενικά οι σακούλες είναι ευρέως διαδεδομένες και χρησιμοποιούνται σε πολύ μεγάλες ποσότητες από τους επαγγελματίες λόγω του πολύ ισχυρού πλεονεκτήματος του χαμηλού κόστους σε συνδυασμό με τις πολύ καλές ιδιότητες του προϊόντος. Στην SUNNY PACK διαθέτουμε σακούλες χαρτοπλάστ και ανακυκλωμένες, τυπωμένες (με την επωνυμία της επιχείρησής σας) ή ατύπωτες, όλων των διαστάσεων.